Wij denken dat dit de meest bevredigende en sociale dag of avond is die je ooit zult hebben. En we hebben er een paar uitgeprobeerd! 😉
Je zult bijlen met je vrienden of collega’s werpen, bulls-eyes raken en je vrienden aanmoedigen. Allemaal ondersteund in een geweldige ambience in de Bijlmerbajes gevangenis en een kans om te socializen met je vrienden tussen de worpen.
Onze ervaren werpcoaches vormen je tot een pro in een mum van tijd. Als je het eenmaal onder de knie hebt kunnen we verschillende spellen/toernooien spelen en kijken wie zich tot de koning of koningin van het bijwerken kan kronen.

Hoe werkt het?

 
Onze instructeurs beginnen je 1 uur durende reis met een veiligheidsbriefing en gaan vervolgens over op de technieken die je nodig hebt om een aantal bijlen te laten zinken. Zodra je dat onder de knie hebt kunnen we het toernooi beginnen.
Je krijgt één punt voor een buitenste ring, twee voor de ring daarbinnen enz., 6 voor een roos, en als je geluk hebt, kun je het allemaal inzetten en mikken op de piepkleine hoekpunten die 10 punten waard zijn.

Vertel ons gewoon wanneer je wilt spelen via het formulier onderaan deze pagina en we regelen de rest. Heb je een vraag? Bekijk onze veel gestelde vragen pagina.

Zijn er nog vragen?


Neem contact op