What is Urban Axe Throwing

Wat is Urban Axe Throwing?

Opwindend & Verslavend

Het is nieuw, hip & happening! Urban Axe Throwing, ook wel Bijlwerpen, is een nieuwe activiteit die is komen overwaaien van uit Amerika. Het is één van de leukste en meest verslavende activiteit van de laatste tijd. Niet omdat wij het zelf hebben opgezet, maar het is echt zo!

Je gooit bijlen met je vrienden en / of collega’s, raakt de roos en lacht met je vrienden. Het is net als het spelen van darts, maar met geweldige werpbijlen! Iedereen kan spelen vanaf een minimum leeftijd van 18 jaar.

Hoe werkt het bijlwerpen?

De ervaren bijlwerp coaches zullen ervoor zorgen dat je in no time als een echte Viking gooit. Nadat je het onder de knie hebt, kunnen we een toernooi opzetten als je wilt en kunnen jij of één van je vrienden worden gekroond tot koning of koningin van Urban Axe Throwing. De sport is veilig en de instructeurs zullen u alle regels vertellen.

We hebben 4 indoor bijlwerp banen en op elke baan kan je met maximaal 6 personen gooien. Dus trommel je vrienden en/of collega’s op en daag ze uit voor een onvergetelijk toernooi!

Zin om te boeken?


Boek hier