Axe Throwing & Bajes Rondleiding

Boek nu je rondleiding door de Bijlmerbajes met een oud cipier en kom lekker een uurtje stoom afblazen met het bijlwerpen! Kom langs nu het nog kan, want nog heel even en dan gaat de Bijlmerbajes plat. Ga langs de isolatiecellen, normale celblokken, de kalverstraat, luchtplaatsen en meer! De oud cipiers die de rondleidingen verzorgen vertellen er alles over en komen ook met mooie anecdotes van vroeger. De rondleiding zal ongeveer 1,5 uur duren.

Naast deze rondleiding gaan jullie ook nog een uur bijlwerpen. Onder begeleiding van ervaren instructeur(s) krijg je eerst een introductie over hoe het bijlwerpen werkt en worden de regels uitgelegd. Daarna kan het toernooi beginnen en gaan we kijken wie zich de King or Queen van het Bijlwerpen mag noemen. Het bijlwerpen kan voor of na de rondleiding gedaan worden. De keuze is aan jullie.

Voor vragen of reserveringen kunt u ons bellen of mailen. U kunt mailen naar info@theaxeeffect.nl of ons telefonisch bereiken op + 31 20 3732619. Klik hieronder op reserveer nu om direct te boeken.

Boek Bijlwerpen & Rondleiding

Reserveer Axe Throwing